jump to navigation

Cine sunt eu

Madalina

Sunt o fata mereu singura, mereu studenta si mereu pe drumuri. Nu chiar in sensul absolut!

Studenta la doctorat in Spania, cateodata stagiara in Franta.

Vin din Romania, dintr-un oras numit Bucuresti sa nu-ti doresti. Totusi mi-e dor de mers la teatru in Bucuresti. Teatrul in limba catalana pur si simplu nu ma tenteaza.

Am o sora mai mica, un cumnat visator, un nepotel blondut, mamica, tatic si bunica.

Send Me A Message

Comentarii»

1. tudor paul - martie 10, 2009

succes pe mai departe….numai prin munca asidua progresezi….

2. Adrian Decu - martie 30, 2009

Salut,
am dat o cautare cu Madalina Barbaiani si am gasit o mare de articole, posturi si bloguri. Tare. Sincer, desi risc sa par redus, nu am inteles foarte mult din teoria ta cu litere, cuvinte, fraze si aranjari. Nici nu ma pricep si nici nu am incercat sa fiu foarte concentrat. E 1 noaptea aici la noi. Tot aud de la mama despre tine. Esti globetroter-ul nostru. Acum am inteles ca esti in US. Sper ca te distrezi „great time”. Poti da un semn la decuadi@yahoo.com… daca ai timp, placere, bani (banii i-am pus pentru a avea mai multe elemente in enumerarea mea).
:))
Cya

3. Iulian A. - aprilie 11, 2009

Poti sa-mi dai mai multe detalii referitor la vizita efectuata in Londra ? Autobuze, Metrou, taxe si daca am restrictii in a fotografia ( sper sa nu am probleme daca voi folosi „armamentul ” din dotarea unui fotograf profesionist , pe strazile Londoneze. Aprox 300 Lire ar ajunge pentru 3-4 zile, avand cazarea asigurata ? Ca dupa Londra si Edinburgh, urmeaza Copenhaga, Hamburg, Dusseldorf, Koln, Bonn, Nurenberg si…acasa .


Lasă un comentariu