jump to navigation

Vine vacanta… in septembrie august 12, 2008

Posted by Madalina in Calatorie.
trackback

Prima parte a vacantei noastre va fi o super lunga calatorie in vestul Americii si nu numai, prin statele California, Nevada, Utah, Idaho, Wyoming, South Dakota, Colorado, New Mexico, Arizona (if we stick to the plan). O sa scriu in blog ce mai fac pe parcurs atunci cand o sa am net. Probabil o poza doua si cateva cuvinte.

Apoi mergem in Japonia pentru 10 zile (Tokyo si Kyoto), iar la intoarcere eu o sa vad San Francisco si apoi zbor de una singura catre coasta de est, in New York (unde mai stau vreo saptamana), iar apoi in Milano, de unde totul va fi pornit. Inainte de toate astea o sa petrec o zi in Londra. Sa vad daca ma tin de plan! Evident ca orice sfat e binevenit.

Ma bucur cu atat mai mult cu cat scap de Trento in curand! Nu imi displace total, doar ma dezamageste din cand in cand. Cred ca sunt si pornita impotriva italienilor astfel incat am tendinta sa vad totul in negru aici. Ideea e ca sunt cam stresata pe aici, de aia nici nu am mai scris pe blog. Mai sunt si racita, a 3-a oara in Trento. CEL MAI MULT MA ENERVEAZA ca italienii (mai ales proprietara apartamentului) intervin in intimitatea mea. Se considera ofensati ori isi pun intrebari daca se lovesc de un neasteptat zid. Si totusi la spanioli nu ma enerveaza aspectul personal. Alte lucruri care ma enerveaza la Trento (si nu numai pe mine) (cu exceptia unor lucruri superbe), poate intr-o insemnare viitoare.

Reclame

Comentarii»

1. Monica - august 27, 2008

Vacanta placuta! Abia astept sa-mi povestesti „in direct” cum a fost!
Pupici multi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: